Qlik Community

QlikView Connector for SAP

Discussion Board for collaboration related to the QlikView Connector for SAP.

zturaiki
New Contributor III

SAP connector not working

Greetings,

My sap sql connector not loading the table , please check attached image

yesterday was working fine , but today not working at all

Thanks

Tags (1)
4 Replies
Employee
Employee

Re: SAP connector not working

Looks like it's taking very long time to retrieve the list of tables from SAP system. There's a lot of tables and if you are on a slow connection it can take a while (especially if you haven't used it in a while, succeeding retrievals usually go much faster because of caching). So let it be like that for a while and eventually tables will probably be fetched. Then you can review the reason for the slow retrieval (look on network speed between client and SAP system and also the performance & load of the SAP system you are connecting to).

Regards,

// Thomas Örnmarker

SAP Connectors Developer

zturaiki
New Contributor III

Re: SAP connector not working

Hi

can you please check the attached image , error message

Thanks

Employee
Employee

Re: SAP connector not working

Hi,

It says CommunicationException, which indicates there's problems establishing the network connection to the SAP system. It could be firewalls, slow connection, etc. You can find more information about the exception in the log files generated.

Regards,

// Thomas Örnmarker

SAP Connectors Developer

zturaiki
New Contributor III

Re: SAP connector not working

thank you , as what u said that there was problem establishing the network connection to the SAP system

Community Browser