Qlik Community

QlikView Connectors

Announcements
QlikView Fans! We’d love to hear from you.
Share your QlikView feedback with the product team… Click here to participate in our 5-minute survey.
Rules, plus terms and conditions, can be found here.
Not applicable

Problem with StoredProc

Hello

I have simple oracle storedproc, it succeeds in Toad: exec shemaname.test(1);

But I can't run it in QV ;( Pls, HELP!!!

I gave script permission to read / write

ww.jpg

With my ODBC CONNECT I can get the data from the table:

test:

LOAD *;

SQL

select * from mapping;

But I can not start the StoredProc ;(

I have tried to do this:

test:

LOAD *;

SQL

select TEST(1) from dual;

test:

LOAD *;

SQL

exec TEST(1);

test:

LOAD *;

SQL

call TEST(1);

test:

LOAD *;

SQL

  begin

    exec TEST(1);

  end;


I always get an errors:

q1.jpg

q2.jpg

q3.jpg

I added a data source right on stored procedures

q4.jpg


I do not understand what I'm doing wrong ;(


Tags (3)
1 Solution

Accepted Solutions
Not applicable

Re: Problem with StoredProc

test:

SQL

EXEC "ShemaName".TEST '1';

Thanks to myself.

2 Replies
Not applicable

Re: Problem with StoredProc

also

test:

SQL

exec TEST(1);

test:

SQL

exec dbo.TEST(1);

;(((

My stored procedure without returning any recordset: (non query)

Running a stored procedure without returning any recordset: (non query)

Use the function CALL to specify the name of the stored procedure.

Example (Launches XYZ with the two parameters 2 & 5):

sql call XYZ ( 2 , 5 );

This works for both ODBC and OLE DB. However, when opening the connection using OLE DB, make sure to add (mode is write) before the finishing semi colon in the connection string.

and it still does not work:

sp:

SQL CALL TEST2;

q5.jpg

Not applicable

Re: Problem with StoredProc

test:

SQL

EXEC "ShemaName".TEST '1';

Thanks to myself.

Community Browser