Qlik Community

QlikView Connectors

Announcements
QlikView Fans! We’d love to hear from you.
Share your QlikView feedback with the product team… Click here to participate in our 5-minute survey.
Rules, plus terms and conditions, can be found here.
Not applicable

Qlikview Salesforce connector not returning a sessionid or sessionurl

We've got a publisher and application server both running the salesforce connector.

The application server connects fine and is returning data but the publisher server (same subnet, same firewall rules, same user, same salesforce user/token/password) returns with no data and we get the following in the log files :

FROM pub server :

2015-09-23 11:28:07        Progress              Connected to SalesForce with C:\Program Files\Common Files\QlikTech\Custom Data\SalesForceDLL.dll version 11, 0, 10017, 0 (DLL Protocol version: 2)

2015-09-23 11:28:07        Progress              EndPointUrl=https://www.salesforce.com/services/Soap/u/33.0

2015-09-23 11:28:08        Progress                SessionId=00Dw0000000nTig!AQYAQCg7WqSYAltntzD0WZMkZHmiD.mYVQAnbJzfEIkDmQhyv304HyjM8YPdoM3fieuJ0Ey90ZbO3EsuOmLF7zt.zNd.Ykpb

2015-09-23 11:28:08        Progress              ServerUrl=https://eu3.salesforce.com/services/Soap/u/33.0/00Dw0000000nTig

2015-09-23 11:28:08        Progress              Calling describeGlobal

2015-09-23 11:28:09        Progress              Calling describeSObjects "AcceptedEventRelation"

2015-09-23 11:33:22        Progress              Disconnecting

FROM application server :

2015-09-23 11:27:39        Progress              Connected to SalesForce with C:\Program Files\Common Files\QlikTech\Custom Data\SalesForceDLL.dll version 11, 0, 10017, 0 (DLL Protocol version: 2)

2015-09-23 11:27:39        Progress              EndPointUrl=https://www.salesforce.com/services/Soap/u/33.0

2015-09-23 11:27:39        Progress              SessionId=

2015-09-23 11:27:39        Progress              ServerUrl=

2015-09-23 11:27:40        Progress              Calling describeGlobal

1 Reply
g_castellanos
New Contributor

Re: Qlikview Salesforce connector not returning a sessionid or sessionurl

Hello Ben,

Did you find the solution to this problem?

Thanks,

Gonzalo

Community Browser