Qlik Community

QlikView Connectors

mallikarjun_h
New Contributor III

While delta loading using SAP extractor connector I got the error "JOB ALRADY RUNNING".What is it?

I have tested full extraction and it works after that I have done delta extraction then also it works.  After some 3-4 days when I reloaded the same script i.e. using delta extraction I got the error called JOB ALREADY RUNNING. 

2 Replies
aoi
Contributor

Re: While delta loading using SAP extractor connector I got the error "JOB ALRADY RUNNING".What is it?

Check the Status Table, it seems like you have a job that is stuck. In the Extractor window, click at the button "Dislay Status Table". Delete the status row if you have anything from the old job and then try to load again / Mats

Not applicable

Re: While delta loading using SAP extractor connector I got the error "JOB ALRADY RUNNING".What is it?

Hello all,

it means, that the delta load is still running in SAP.

Please check the request status into SAP:

Procedure:

1. Access SAP

2. Call TCO smq1

3. Check the application your delta process is still Running ( f.e. 2LIS_03_BF )

4. Dubbleclick with left mousebuttom at the DataSource

5. Search the Requests with Status ne finished / done

6. restart the broken request run

7. if it is still stops without success - del Request

Same procedure via TCO SM58

Visit in SAO via TCO BD87 a broken iDoc ascending your Delta process.

Dubleclick the broken iDoc and try to restart the writeprocess.

After finalizing the analysis, restart your Delta Request.

Rgds. Helmut

Community Browser