Qlik Community

QlikView Creating Analytics

Discussion Board for collaboration related to Creating Analytics for QlikView.

alis2063
Contributor

App is not opening in access point but it is showing while successfully login

i have an app which is shown after login in access point as  attached but when we do click on app then its automatically redirect to login page again .i have tried a lot to fix it but did't get final stage.

i have reload the task & also create a new copy of app however it doesn't work.also i have observed that others app are getting open proper on the same access point.

1 Solution

Accepted Solutions
alis2063
Contributor

Re: App is not opening in access point but it is showing while successfully login

It had been resolved long away as the problem is Meta file was missing  from production

3 Replies
alis2063
Contributor

Re: App is not opening in access point but it is showing while successfully login

Hi All genius,

Can you please reply on above query.

Re: App is not opening in access point but it is showing while successfully login

Really this is kind of Strange Issue

But, I will explain you detail

Here, You may written section access Wrong and could be the reason Qlikview is Case sensitive you should use same credentials to open on Access point. Can you open from QMC Directly and then confirm me whether the file is opened on Local client. If it is then it should open on Access point too.

Can you paste Section Access on wall to look

alis2063
Contributor

Re: App is not opening in access point but it is showing while successfully login

It had been resolved long away as the problem is Meta file was missing  from production