Qlik Community

QlikView Creating Analytics

Discussion Board for collaboration related to Creating Analytics for QlikView.

darkhorse
Valued Contributor

Copy State Contents with Section Access.

Hello all,

Having a problem with Copy State Contents action with Section Access.

Trying to copy default state contents does not work with Section Access. Without Section Access it works. Attached is an example.

I guess this issue used to be a bug and corrected but seems like it still persists for section accessed cases.

Also it may be related to defining default state in the action. I leave it blank. If there is anyone who knows another way to indicate that it is default state, you are welcome.

User ID: ADMIN

BR

Serhan

1 Solution

Accepted Solutions
darkhorse
Valued Contributor

Re: Copy State Contents with Section Access.

Hello,

Confirmed as a bug by support. You can see the ID below. That was in late October 2014.

Capture1.PNG

I worked it around by not using default state but instead another state. If you copy another state's contents, it works.

You may check the latest documentation if it's fixed.

BR

Serhan

2 Replies
carlos_reyes_qv
Valued Contributor

Re: Copy State Contents with Section Access.

Hi,

Did you figure out how to resolve this issue? Same problem here.

Regards!

darkhorse
Valued Contributor

Re: Copy State Contents with Section Access.

Hello,

Confirmed as a bug by support. You can see the ID below. That was in late October 2014.

Capture1.PNG

I worked it around by not using default state but instead another state. If you copy another state's contents, it works.

You may check the latest documentation if it's fixed.

BR

Serhan

Community Browser