Qlik Community

QlikView Creating Analytics

Discussion Board for collaboration related to Creating Analytics for QlikView.

Announcements
Modernize Your QlikView Deployment webinar, Nov. 3rd. REGISTER
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Highlighted
Not applicable

Triggers not working in server

Hi, I have uploaded a dashboard in server. Something is fishy about  it in the server. Sometime it seems that some of the triggers don't get triggered when my client views the dashboard from her system in 'full browser version'. As a result I and my client see different outputs for the same filter selections. Below is one case explained: We have a option to select Quarter or Month as time period. Ideally when Quarter is selected, the month selections should get cleared. Sometime this is not happening from my client's end when she views the dashboard. As a result even when quarter is selected, she sees trend charts at month level. At the same time I see them perfect from my system. For your information: Sometimes the triggers work and the charts appear perfectly from my client end. This is completely weird. Can someone please help me resolve this problem permanently? Thanks and Regards, Sandipan Bepari

3 Replies
Highlighted
Creator III
Creator III

Please share your application.

Are you using field triggers to clear month selection? If yes, try to use 'on any select' trigger.

Thanks,

Sibin Jacob. C

Highlighted
Partner
Partner

Have you multiply triggers which must run serialized? If you use a trigger to set a fieldvalue and use it in the next action you can get a problem if the server not ready with first action.

In the manual you find information which trigger run in all environments.

Highlighted
Partner
Partner

What version of QV are you running?