Qlik Community

QlikView Deployment

Discussion Board for collaboration related to QlikView Deployment.

avastani
Contributor II

11.2 SSO Solution using Apache ProxyPass

Hi,

I have a unique case where SSO is setup successfully with IIS using WebTickets and Header Authentication.

The problem is with the URL, whereby it only works if I supply the IP Address of the QV Server and does not work if I use a ProxyPass from Apache.

My setup is below

1. SSO handles authentication

2. User is logged into a domain portal hosted on Apache

3. User clicks on a button to launch Accesspoint

4. Accesspoint hangs as Loading Content when I use the URL of the apache server

Apache server is setup to have Proxy Pass shown below. Am I missing something that IP Address works but the Apache adddress does not? Even though it is configured to send the traffic to the QV Server? I don't want to show the server IP in the URL. How can this be made possible?

#############################################

# QlikView

#############################################

<LocationMatch /qlikview/>

    Order allow,deny

Allow from all

#SSLVerifyClient require

#SSLVerifyDepth  10

# Trust client certificates

#SSLRequire (%{SSL_CLIENT_S_DN_CN} eq "xx.xxxxx")

ProxyPass http://[QVServerIP]/qlikview/

</LocationMatch>

#############################################

# QlikView

#############################################

<LocationMatch /QvAjaxZfc/>

    Order allow,deny

Allow from all

#SSLVerifyClient require

#SSLVerifyDepth  10

# Trust client certificates

#SSLRequire (%{SSL_CLIENT_S_DN_CN} eq "xx.xxxxx")

ProxyPass http://[QVServerIP]/QvAjaxZfc/

</LocationMatch>

Labels (2)
Community Browser