Qlik Community

QlikView Deployment

Discussion Board for collaboration related to QlikView Deployment.

tramblay
New Contributor II

Calling the URL of a report only works when the browser has already opened another report

Hi,

I use ServiceCenter (a third party application) to launch the opening of the QlikView application using its URL. Doing this always gives me a broken link, UNLESS, I first open a report from the Qlikview/index.htm page.

I suspect that this has to do with the plugin (/QvPlugin/QvPluginSetup.msi) not being installed on the client browser using my preferred method.

Can anyone suggest a way around this.

Thanks

Alain Tramblay
(A VERY new user/developper to QlikView)

1 Solution

Accepted Solutions
tramblay
New Contributor II

Calling the URL of a report only works when the browser has already opened another report

Found the answer from a collegue hacker. The proper URL should have been :

http://bl2c4k/QvAJAXZfc/opendoc.htm?document=ServiceCenter%20Dev/Autres%20rapports/Marchands%20actif...

This works perfectly.

Hope this might help someone else later down the line.

Alain



1 Reply
tramblay
New Contributor II

Calling the URL of a report only works when the browser has already opened another report

Found the answer from a collegue hacker. The proper URL should have been :

http://bl2c4k/QvAJAXZfc/opendoc.htm?document=ServiceCenter%20Dev/Autres%20rapports/Marchands%20actif...

This works perfectly.

Hope this might help someone else later down the line.

Alain



Community Browser