Qlik Community

QlikView Deployment

Discussion Board for collaboration related to QlikView Deployment.

Not applicable

Can't see documents in webparts

Hi,

I have QliView Server 10 and installed QlikView Webparts successfully, I can already create a webpart but when I try to select a qlikview document, no documents appear, the only option is <select document> how can I solve this?

Thank you

Regards!

1 Solution

Accepted Solutions

Can't see documents in webparts

HI Gabriela

What Type of configuration you are dealing with.

is it Everything on 1 server or do u have seperate server for each i.e sharepoint and qlikview server.

Kindly look at the post mentioned below.

http://community.qlik.com/forums/t/36081.aspx

hopfully it will solve your problem

Regards

ASHFAQ

5 Replies
stephen-a_redmo
Valued Contributor II

Can't see documents in webparts

Hi Gabriela,

Do you have the specific text:

WEBPARTS;YES;;

as part of the LEF for QlikView server?
Regards,
Stephen


stephen-a_redmo
Valued Contributor II

Can't see documents in webparts

Another option is that you might have some communication issue - firewall blocking somewhere?

Stephen

Not applicable

Can't see documents in webparts

Hi Stephen,

The LEF has the line for de webparts, I'll try cheking the communication settings thanks!

Can't see documents in webparts

HI Gabriela

What Type of configuration you are dealing with.

is it Everything on 1 server or do u have seperate server for each i.e sharepoint and qlikview server.

Kindly look at the post mentioned below.

http://community.qlik.com/forums/t/36081.aspx

hopfully it will solve your problem

Regards

ASHFAQ

Not applicable

Can't see documents in webparts

Thank you Ashfaq, that post helped me to solve the problem.

I have in one box sharepoint, qlikview web server and QvAjaxZfc and in another box Qlikview server, to solve the issue I configured the web server in order to use the same port as my sharepoint site.

Thank you again

Regards!