Qlik Community

QlikView Deployment

Discussion Board for collaboration related to QlikView Deployment.

mvazquez
New Contributor III

Change small server 9 to 10

Morning! I uninstalled version 9 small server and I installed version 10... but

error loading image

http://localhost/QvAJAXZfc/htc/QvAjax.js

error loading image

Any ideas?

Thanks,

Regards

1 Solution

Accepted Solutions
mvazquez
New Contributor III

Change small server 9 to 10


My problem: An interesting quirk with Windows Server 2008 Is That Authentication is not installed by default


3 Replies
Not applicable

Change small server 9 to 10

From my own experience this happens because of another windows service using the same port as the Qlikview Webserver service.

On our Server the Qlikview Webservice could not start because of the IIS admin service that was running at the same time, which also uses port 80.

By ending the IIS admin service(or other service using port 80) and restarting the Qlikview webserver service this problem was solved. If necessary, you could also probably change the Qlikview webserver port to something else such as port 8080 ,which could also solve your problem.

Hope this helps.

mvazquez
New Contributor III

Change small server 9 to 10

Thanks!

Port 80 is empty, yet I have tried other ports and does not connect.


mvazquez
New Contributor III

Change small server 9 to 10


My problem: An interesting quirk with Windows Server 2008 Is That Authentication is not installed by default


Community Browser