Qlik Community

QlikView Deployment

Discussion Board for collaboration related to QlikView Deployment.

Not applicable

Chart display the same measure twice when migrate to qv 9

hello,

we have an application how work well on qv 8.5 : it contains a chart how display a value of a measure once as the image below(qv 8.5)

error loading image

but when migrate to qv 9 and put the same application on it , we have a unexplain behavior :

1) when we access to the application via access point we on the server , it work perfect (qv9)

2) when users access to it they see the measure twice(qv9)

error loading image

can any one help us , thank you

Tags (1)
3 Replies
Not applicable

Chart display the same measure twice when migrate to qv 9

I am in the process of upgrading from v8.20 to v9sr4.

I saw this problem when I was accessing a document with the v8.20 plugin and v9 server. When I tested with v9 server and plugin, the problem was resolved.

Are you using v8.50 plugin with v9 server?

Regards,

Gordon

Not applicable

Chart display the same measure twice when migrate to qv 9

Hi

Just for info, I have seen this regularly in a version 8.50 installation and I have never found the root cause of the problem, what I have found is that when I go to the chart properties the expression has "Numbers on Data Point" AND "Test on Data Point" both switched on. I of course switch one of those off which corrects the problem, but randomly (as far as I am concerned anyway) it will get switched back on at some point.

Cheers,

Not applicable

Re. :Re: Chart display the same measure twice when migrate to qv 9

well thank you for your help , i think this problem is about using a 8.5 qv plugin for qv 9 server . The problem is now resolved by installing the latest qv plugin .

thank you all