Qlik Community

QlikView Deployment

Discussion Board for collaboration related to QlikView Deployment.

rupe
Valued Contributor

Client AccessPoint logon problem

I have logged in to AccessPoint from a laptop as the server administrator - How do I now clear this user account ? The browser keeps remembering me as the server administrator and not as my own user account.

1 Solution

Accepted Solutions
vgutkovsky
Honored Contributor II

Client AccessPoint logon problem

That's very strange...there is another way to do this, but it's pretty disruptive:

  1. In QEMC --> System --> Web Servers --> AccessPoint tab, change the Authentication method to "Login" and set the Login Address to "login.htm" (without the quotes). Apply changes.
  2. On that laptop, open AccessPoint. You should now see a "Logoff" option next to your user name.
  3. After you logoff, set the QEMC settings back to what they were before: Authentication = Always; Login Address = (blank)
  4. Clear all browser cache data on the laptop again.

Regards,

5 Replies
vgutkovsky
Honored Contributor II

Client AccessPoint logon problem

I believe clearing your cookies should work.

Regards,

rupe
Valued Contributor

Client AccessPoint logon problem

Many apologies for not getting back, but this did not seem to help as I cleared out everything - All history, cookies etc generated from internet explorer

Many thanks for the help though

vgutkovsky
Honored Contributor II

Client AccessPoint logon problem

That's very strange...there is another way to do this, but it's pretty disruptive:

  1. In QEMC --> System --> Web Servers --> AccessPoint tab, change the Authentication method to "Login" and set the Login Address to "login.htm" (without the quotes). Apply changes.
  2. On that laptop, open AccessPoint. You should now see a "Logoff" option next to your user name.
  3. After you logoff, set the QEMC settings back to what they were before: Authentication = Always; Login Address = (blank)
  4. Clear all browser cache data on the laptop again.

Regards,

Not applicable

Client AccessPoint logon problem

Login.htm page comes but after entering userid and password it doesn't do anything, remain on the same page Smiley Sad

Is there any solution for this.. not able to understand the code..

Any pointers would be of great help.. please

Regards,

- Ashish

Not applicable

Re: Client AccessPoint logon problem

facing same problem at my place too... it shows connecting and does nothing for a while