Qlik Community

QlikView Deployment

Discussion Board for collaboration related to QlikView Deployment.

Not applicable

Enterprise Console error soruce documents

Hi all,

I'm using QV9 server and publisher, all installed on the same Windows Server 2003 machine. I've created a QlikView user under which all services run.

I receive the following error when trying to view source document file in QlikView Enterprise Management Console (QEMC):

error loading image

In the management console I can see source documents, but I cannot see any pending tasks that I made using QEMC (when it was working) or with QlikView Management Console (QMC):

error loading image

Tasks that I made with QMC do exist, but do not run and do not appear in the status tab (as shown above). Also notice there is no log tab ?!?

On soruce documents tab in QMC tasks do apper:

error loading image

When I try adding a "supporting task" in QEMC i get the following error:

error loading image

I feel like that all of these problems are coming from the same source, but I can't manage to pinpoint it. Could please someone try to point me in the right direction. I tried reinstalling by using "repair" option - didn't work. All .xml config files and so on are default, nothing has been altered.

I have to know whether this is a bug or is something wrong in our setup, we can't sell QV9 if a test "vanilla" QV9 installation is causing such problems. In any case, we need a pointer for a possible solution (or at least a hint in which of many log files to look at, and what to look for).

Thanks for your help.

M.

Tags (1)
2 Replies
Not applicable

Enterprise Console error soruce documents

Anyone? Which log should I look at in my case? How can I tell which service or component is causing problems?

Thnx,

M.

Not applicable

Enterprise Console error soruce documents

Please contact support as it is clearly a bug. I had this too but I modified the DocumentTask.xml file by hand (in the QVPR) to delete an entry that was incorrectly referring to a no-longer existing Task. When I put back my file the way it was, I can't reproduce and can't send to support.

Community Browser