Qlik Community

QlikView Deployment

Discussion Board for collaboration related to QlikView Deployment.

renjithpl
Valued Contributor

IE 11 access point shows blank

accesspoint.png HI, 

One of the qlik user is facing when he tries to access dashboards in IE 11. THe dashboards are not listed and even its not logging in. 

what could be the reason.

4 Replies
Support
Support

Re: IE 11 access point shows blank

Hi, is the issue happening only with IE, or also with other browsers?

This article is a good starting point for troubleshooting an empty access point.

Daniele - Senior Technical Support Engineer at Qlik
If a post helps to resolve your issue, please mark the appropriate replies as CORRECT.
Support
Support

Re: IE 11 access point shows blank

A few things to run through as well, next to what Daniele has already suggested:

  • Compare behaviour with different browsers and from different machines
  • Add the QlikView AccessPoint URL to the IE Trusted Sites
  • Are cookies enabled? Cookies are used in the sign in process
  • IE has problems with host names that include underscores (_), which breaks cookies. Though then I'd expect a Loading Content loop.
  • Any errors in the browser debug tools / console?

 

To help users find verified answers, please don't forget to mark a correct resolution or answer to your problem or question as correct.
For more Qlik Knowledge content, check out our Support Knowledgebase
Highlighted
renjithpl
Valued Contributor

Re: IE 11 access point shows blank

only with IE. 

qv pluggin is installed, however, in Chrome, it shows Ajax and mobile and not IE. 

Support
Support

Re: IE 11 access point shows blank

I would suggest that you try the steps suggested by @Sonja_B, then.
Also make sure that IE is not set in either compatibility mode or  Enterprise mode. 

Daniele - Senior Technical Support Engineer at Qlik
If a post helps to resolve your issue, please mark the appropriate replies as CORRECT.