Qlik Community

QlikView Deployment

Discussion Board for collaboration related to QlikView Deployment.

raginard
New Contributor II

Internet explorer 8 with ie-plugin doesn't display container objects

Internet explorer 8 with last ie-(9.7646) plugin doesn't display container objects. The client is a 2003 server x64 working for a citrix farm.Are there anyone who knows if there is any problem with container objects?

1 Solution

Accepted Solutions
jsn
Honored Contributor

Internet explorer 8 with ie-plugin doesn't display container objects

The container object was introduced in QV10. If you have developed a document in QV10 with container objects you need to run it off a QVS10 and use Plugin v10 (or another v10 client)

4 Replies
jsn
Honored Contributor

Internet explorer 8 with ie-plugin doesn't display container objects

The container object was introduced in QV10. If you have developed a document in QV10 with container objects you need to run it off a QVS10 and use Plugin v10 (or another v10 client)

raginard
New Contributor II

Internet explorer 8 with ie-plugin doesn't display container objects

The server is a QV10. I haven't found a ie-plugin 10 in download site.

jsn
Honored Contributor

Internet explorer 8 with ie-plugin doesn't display container objects

You'll have it in the server installation:

C:\Program Files\QlikView\Server\QlikViewClients\QlikViewPlugin

raginard
New Contributor II

Internet explorer 8 with ie-plugin doesn't display container objects

Right. Thanks a lot.

Community Browser