Qlik Community

QlikView Deployment

Discussion Board for collaboration related to QlikView Deployment.

Not applicable

Login

Buenos días,

En un documento configurado con seguridad por usuario,abriendo ese documento en Google chrome la caja de introducción de usuario y contraseña no aparece y solo se ve una pantalla gris.

Espero una aportación para solventar este problema.

Gracias y saludos

4 Replies
pbr
Contributor

Re: Login

Google translate -

Good morning,

On a system configured with user-level security document, open the document in Google chrome box input username and password does not appear and only see a gray screen.

I expect a contribution to solve this problem.

Thanks and regards

----

Questions -

Do any other browsers work?

How are you authenticating? (Information on that is in the QMC - System - Setup - Qlikview Web Servers - Authentication)

What version of Chrome are you using?

Did this work before?

Can any other users login using that browser or another?

Can you provide a screenshot of what you're seeing?

magavi_framsteg
Contributor III

Re: Login

Does it work with other browsers?

Specifically, those which are supported.

Not applicable

Re: Login

Hi,

First of all sorry for the late reply, second  please forgive me for the initial post in Spanish, with that said,

I have been trying this with several browsers and curious enough, it works perfect with internet explorer 9.0.8, I still don't understand this issue, and I still haven't got a solution for it.


Thanks

pbr
Contributor

Re: Login

Does it only work in IE9?

Have you cleared the cache in Chrome or other browsers?

How are you authenticating? (Information on that is in the QMC - System - Setup - Qlikview Web Servers - Authentication)

What version of Chrome are you using?

Did this work before?

Can any other users login using that browser or another?

Can you provide a screenshot of what you're seeing?

What version of QlikView Server are you using?

Community Browser