Qlik Community

QlikView Deployment

Discussion Board for collaboration related to QlikView Deployment.

Announcements

Breathe easy -- you now have more time to plan your next steps with Qlik!
QlikView 11.2 Extended Support is now valid through December 31, 2020. Click here for more information.

Not applicable

Logs are not generated after deploying to QVS

Hi all,

I have been developing QV reports using personal edition and had recently deployed the reports to a QVS. I have enabled the logging options in the reports (refer to before.png) and tested that log files were generated. However, after deploying to QVS, logs are not generated and I found out that the logging options were disabled (refer to after.png). Does anyone know what might be the issue?

Thanks.

-Khoon Seng

Tags (2)
Labels (2)
4 Replies

Re: Logs are not generated after deploying to QVS

Has publisher/reload logging been enabled in the QMC?

Peter

gupta_n8
Valued Contributor II

Re: Logs are not generated after deploying to QVS


As you have deployed it in QVS , you have to enable logging through QMC.

There you can enable, Audit, Performance, Session, Event logs and even you can set logging interval for the same.

Regards

Nitin

Not applicable

Re: Logs are not generated after deploying to QVS

Hi Peter,

I believe logging has already been enabled in the QMC, unless it has to be done for each new report. Other qlikview reports that were deployed previously are able to produce log files. Could it be something else that disables the logging option?

Thanks.

Khoon Seng

suresh_rawat
Contributor II

Re: Logs are not generated after deploying to QVS

Hi Lim,

For Session Logging Issue in QVS, please refer the attachment.

In QMC you can enable that option.