Qlik Community

QlikView Deployment

Discussion Board for collaboration related to QlikView Deployment.

00leel00
New Contributor

Print from button not working, but print from toolbar does

I have created a report and have created a button for users to print the report.  The button is all connected up properly but it crashes when clicked.  I have identical buttons for other reports that all work fine, just not this particular one.  But from the toolbar, if you select report and print that way, it works fine.  Has anyone else experienced this or got any ideas of a solution?

Tags (2)
4 Replies
israrkhan
Valued Contributor II

Re: Print from button not working, but print from toolbar does

can you share the sample....?

00leel00
New Contributor

Re: Print from button not working, but print from toolbar does

Not really, it is confidential sensitive data.

I have just tried to reconfigure the button just to check I hadn't overlooked something obvious....but it still doesn't work.  It sits for a few seconds and then says "Lost connection to the server" so the report then reloads to the front page.

But it doesn't do this if you print the same report from the toolbar

Employee
Employee

Re: Print from button not working, but print from toolbar does

Hi,

Being you can't share an example for us to see, you will need to contact Support.

Bill

Employee
Employee

Re: Print from button not working, but print from toolbar does

Share a qvw with false values, like '00', "sample" and only sheet with the problem.

If the button works in portal, will works in app.

Ricardo Gerhard
OEM Solution Architect
LATAM
Community Browser