Qlik Community

QlikView Deployment

Discussion Board for collaboration related to QlikView Deployment.

Announcements
QlikView Fans! We’d love to hear from you.
Share your QlikView feedback with the product team… Click here to participate in our 5-minute survey.
Rules, plus terms and conditions, can be found here.
diego_alegre_nu
New Contributor II

ReloadEngine is up but not responding

Hi all,

I have a server working properly, every service is started without any mistake. Reload Engine is up, but scheduler does not start any reload and if I trigger manually (from QMC-> Status ->Task -> [any reload] -> Play button) notthing happens.

Even the icon dos not change to the green playing button.

If I open any of the published .qvw (within the same windows session and same credentials as QV services) on a desktop Qlikview, it does reload and saves perfectly.

info:

     User is and administrator, right windows permissions, read, write, modify, start services, etc.

     QVW are being published correctly on the server, and I can reload it manually with desktop, save them, and users can access via      accessPoint as notthing happens.

Any idea about this behaviour??

Thank you guys,

Diego

Labels (1)
2 Replies
oknotsen
Honored Contributor III

Re: ReloadEngine is up but not responding

Is the user that starts the services part of the "QlikView Administrator" group?

May you live in interesting times!
diego_alegre_nu
New Contributor II

Re: ReloadEngine is up but not responding

Yes, it is.

Community Browser