Qlik Community

QlikView Deployment

Discussion Board for collaboration related to QlikView Deployment.

Not applicable

Task status shows running even its status is success in task history tab

Hi all,

           I am using QV 11 SR1 server/publisher.I am having issue with some tasks on publisher.Task status remains in running state in task details tab but when I see it in task history tab its shows as success.

Actually, task has run successfully and data is updated in QVD but status remains running, I am not able to abort/stop it from running status.Everytime I am deleting the task and creating new task for the same because I am not able resolve the issue.

Any help/suggestion would be a great help.

Cheers,

Amay

5 Replies
deepakk
Valued Contributor III

Re: Task status shows running even its status is success in task history tab

Hi,

I would suggest you to mail this issue to support, as I think this might be a bug.

Deepak

Not applicable

Re: Task status shows running even its status is success in task history tab

Thanks for the suggestion deepak.I will report it and see what could be possible solution.

telepuzik
New Contributor II

Re: Task status shows running even its status is success in task history tab

Any good news regarding this issue.

We are also having the same issue with the reload using the QlikView Distribution Version 11.0.11282.0.

The document is successfully reloaded and saved but the status of the task is not changed from Running back to Waiting and also manually can't be stopped. Restarting the QlikView Distribution Service will temporarily fix the issue instead of deleting the task, but after several reloads the tasks hangs on Running status again.

Not applicable

Re: Task status shows running even its status is success in task history tab

Have a look at the following tread.

Think it may be the same problem

http://community.qlik.com/thread/56257

Not applicable

Re: Task status shows running even its status is success in task history tab

This is the infamous Highlander bug, you need a clean install to fix it ideally, as a temporary solution restart your Qlikview Distribution Service.

Community Browser