Qlik Community

QlikView Deployment

Discussion Board for collaboration related to QlikView Deployment.

googel84
Contributor III

Unknown command when opening script editor

Hi community, did anybody experienced this? I could not find any reference neither on Google nor on the community: when opening the script editor, a cmd window pops up for a couple of seconds and says "Unknown command '000....'".

Every time I do it, the code changes and it takes a long time before opening the editor.

Unknown command.png

What happened?

5 Replies

Re: Unknown command when opening script editor

That screenshot indicates you started the QVSManagerBatch executable. That doesn't sound like something Qlikview Desktop (qv.exe) would do. Are you sure you're starting the right application?


talk is cheap, supply exceeds demand
googel84
Contributor III

Re: Unknown command when opening script editor

I am just clicking on the usual "Edit Script" button on top of the QlikView 11 interface and I'm getting this batch to run for some reasons... I am not starting it on purpose, it just gets executed.

Consider, in addition, that I am running QlikView Desktop on the same machine as QlikView Server, like I have always done for ever. Could it be the problem?

Re: Unknown command when opening script editor

HI,

Can you try be repairing QlikView Setups in your environment

Regards

ASHFAQ

googel84
Contributor III

Re: Unknown command when opening script editor

I upgraded it from SR5 to SR6 today but the problem is still present...

Thanks anyway

MVP
MVP

Re: Unknown command when opening script editor

You may find some help on this over on this thread where someone else has experienced the problem:

http://community.qlik.com/docs/DOC-5281?et=watches.email.document_comment#comment-18096

Steve

Community Browser