Qlik Community

QlikView Deployment

Discussion Board for collaboration related to QlikView Deployment.

Not applicable

Using qlikview IE Plugin 9 against Qlikview Server 10 SR1

Hi,

We recently upgraded to Qlikview Server 10 SR1. A lot of our clients still has IE Plugin 9 and it seems that when they try to run a qlikview application the CPU's on the server goes up to 100% when loading, and it takes at least 30 - 45 seconds for loading. Other client using the IE Plugin 10 doesn't affect the CPU's in any way and the application is loaded in about 2-3 seconds.

So the question is if anyone else have seen the same behaviour?

Regards

Anders Bengtsson

3 Replies
Not applicable

Using qlikview IE Plugin 9 against Qlikview Server 10 SR1

Normal 0 false false false EN-US X-NONE X-NONE MicrosoftInternetExplorer4

Hi,

I am using Qlickview 9.

I have developed few reports in that, how can I view the reports in the browser.

IE Or Firefox etc.

Please guide me on this , new to QV

Thanks in advance.

suniljain
Honored Contributor

Using qlikview IE Plugin 9 against Qlikview Server 10 SR1

prajakta,

you can view report of QV 10 on plug in of QV9 . but it does not support all feature .

MVP
MVP

Using qlikview IE Plugin 9 against Qlikview Server 10 SR1

I am at a site where users with IE Plugin v9 are connecting to a v10 SR 2 server with no noticible issues or lags in load times.

Did you get to the bottom of your issues?

Obviously the best thing to do is have server and client versions all in step.

- Steve
Community Browser