Qlik Community

QlikView Deployment

Discussion Board for collaboration related to QlikView Deployment.

Not applicable

automatic reload issue: File not found

Hello,

I have a report on our QV server. The report can be successfully reloaded manually. It is also accessible on accesspoint. However, When I try to reload it through QMC, I get an error that report is not found. The whole log is below

(2012-11-16 20:32:33) Information: Starting task 'Connex Reports/Candidate Report.qvw'. Id:bfcc6bd1-6304-4508-acb0-35f3a5ce1538. Triggered by 'ManualStartTrigger'. Id:00000001-0002-0003-0405-0607080a0b0c

(2012-11-16 20:32:33) Information: Entering Task Execution.

(2012-11-16 20:32:33) Information: ClusterID=1

(2012-11-16 20:32:33) Information: QDSID=2c7a1abb-2c1b-fc35-4812-f6e850474fbc

(2012-11-16 20:32:33) Information: TaskID=bfcc6bd1-6304-4508-acb0-35f3a5ce1538

(2012-11-16 20:32:33) Information: MaxRunTime=06:00:00

(2012-11-16 20:32:33) Information: Max attempts:1

(2012-11-16 20:32:33) Information: Current Attempt=0

(2012-11-16 20:32:33) Information: Task Dependencies are OK

(2012-11-16 20:32:33) Error: The task "Connex Reports/Candidate Report.qvw" failed. Exception:

(2012-11-16 20:32:33) Error: QDSMain.Exceptions.DistributionFailedException: Distribute failed with errors to follow. ---> QDSMain.Exceptions.SourceDocumentNotFoundException: Could not find SourceDocument (Distribution): qvp://station95/Connex Reports/Candidate Report.qvw

(2012-11-16 20:32:33) Error:    at QDSMain.DistributeTask.Execute(TaskResult currentTaskResult)

(2012-11-16 20:32:33) Error:    --- End of inner exception stack trace ---

(2012-11-16 20:32:33) Error:    at QDSMain.DistributeTask.Execute(TaskResult currentTaskResult)

(2012-11-16 20:32:33) Error:    at QDSMain.Task.AbstractTask.TaskExecution(ILogBucket logBucket, TaskResult taskResult)

(2012-11-16 20:32:33) Information: Task Execute Duration=00:00:00.0780005

(2012-11-16 20:32:33) Information: TaskResult.status=Finished

(2012-11-16 20:32:33) Information: Notifying all triggers of new state:FinishedWithErrors

(2012-11-16 20:32:33) Information: Notifying all triggers of new state:FinishedWithErrors - completed

(2012-11-16 20:32:33) Information: Saving Task Result

I have tried to open the same file in Qlikview by opening the document through the above link and it seems to work fine. What could be the issue here

Regards

Arif

6 Replies
Not applicable

Re: automatic reload issue: File not found

Dear Arif.

can you cross check weather that file is available in source folder or not.

else you need to delete the task and re create the task .

i hope that one will solve your issue.

Thanks,

Mukram.

Not applicable

Re: automatic reload issue: File not found

Hi Mukram,

Thanks for the help. Yes, the file does exist and that is how it is accessible on access point too. Somehow the task is not able to find it. when I try to reload it in the reload menu of the document on QMC, it fails to reload with error shown above. However, it successfully reloads when I try it manually. The file does exist on this path, otherwise it wont be visible in documents on QV server

Regards

Arif

Not applicable

Re: automatic reload issue: File not found

Dear Arif.

once i also had the same issue.

at that time i found a solution on community.

Delete the task and re create the task.

i did the same then it's worked for me.

Thanks,

Mukram.

Not applicable

Re: automatic reload issue: File not found

I have removed the whole document and put it again but the scheduled reload still fails with the same error

Regards

Arif

magavi_framsteg
Contributor III

Re: automatic reload issue: File not found

Something might have happened to the task, and made it corrupt.

So, as Syed Arif Ullah Shah suggested: Delete the task, re-create it and try again.

Kind regards

Magnus Åvitsland

BI Architect Consultant

Framsteg Business Intelligence Corp.

Not applicable

Re: automatic reload issue: File not found

Hi,

I encountered this issue as well. deleted task multiple time and recreated it, test it but error remains same.

Did anyone resolved this issue?

Community Browser