Qlik Community

QlikView Deployment

Discussion Board for collaboration related to QlikView Deployment.

Not applicable

hasn't been responding for 1800 seconds

Hello

Problem:

Warning The QlikView Engine working with document "document.qvw" is not responding.

Warning The QlikView Engine working with document "document.qvw" hasn't been responding for 1800 seconds. It will be killed.

QV version

9.0.7320.7

OS

Win32_OperatingSystem=@ X64 (Microsoft Windows NT 6.0.6002 Service Pack 2).NET Version2.0.50727.4200Physical Memory131068MbAvailable Memory71487Mb

Setup is made:

C:\ProgramData\QlikTech\Publisher\CommandCenter\QVPR\DistributionService.xml:

< xs:attribute name =" MaxSecondsAtZeroCPU " type =" xs:int " msdataSmiley Very HappyefaultValue =" 2400 " use =" required " />

C:\ProgramData\QlikTech\Publisher\CommandCenter\Workorders\355c7806-fb23-4741-9aef-212cb5345fff.xml

< QVBConfig MaxSimultaneousQVBs =" 20 " MaxSimultaneousReaderQVBs =" 4 " MaxSecondsAtZeroCPU =" 2400 " CPUAffinity =" 11111111 " CPUPriority =" Low " />

C:\ProgramData\QlikTech\Publisher\Qlikview Distribution Service\1\Workorder.xml:

< QVBConfig MaxSimultaneousQVBs =" 20 " MaxSimultaneousReaderQVBs =" 4 " MaxSecondsAtZeroCPU =" 2400 " CPUAffinity =" 11111111 " CPUPriority =" Low " />

C:\ProgramData\QlikTech\Publisher\Qlikview Distribution Service\Workorder.xml:

< QVBConfig MaxSimultaneousQVBs =" 20 " MaxSimultaneousReaderQVBs =" 4 " MaxSecondsAtZeroCPU =" 2400 " CPUAffinity =" 11111111 " CPUPriority =" Low " />

Why is reporting about 1800 if in all places(my opinion) is 2400 ?

Thank's


Tags (1)
4 Replies
Not applicable

hasn't been responding for 1800 seconds

You should look at the Advanced settings on the Execution service. You will find 1800 seconds set for QVB.exe

Not applicable

hasn't been responding for 1800 seconds

Are we speaking about: QEMC ->SYSTEM -> SETUP ->DISTRIBUTION SERVICES ->QDS@SERVER -> ADVANCED -> Max seconds at zero CPU usage: 2400 ?

This setting is 2400

lpapagni
New Contributor

hasn't been responding for 1800 seconds

I have the same problem with version 8.5
in this case as I fix it?

Not applicable

hasn't been responding for 1800 seconds

I got recomendation use reload functionality of QVS (Reload not using script)