Qlik Community

QlikView Deployment

Discussion Board for collaboration related to QlikView Deployment.

Announcements

Breathe easy -- you now have more time to plan your next steps with Qlik!
QlikView 11.2 Extended Support is now valid through December 31, 2020. Click here for more information.

Not applicable

qlikview access point loading content issue

Hi,

qlikview access point loading content issue.

Thanks

Rao.

10 Replies
Peter_Cammaert
Not applicable

Re: qlikview access point loading content issue

What exactly is your question?

Not applicable

Re: qlikview access point loading content issue

Hi Peter,

I am accessing access point in qlikview,Its showing message loading content,am not able to see the applications in access point.Please let me know.

Thanks,

Rao

Not applicable

Re: qlikview access point loading content issue

Please make sure that user has the cals to access the document and qvw is shared for the user.

aveeeeeee7en
Not applicable

Re: qlikview access point loading content issue

Hi

Check List:

1. Whether the Doc or Named Cal Not Assigned to your id.

2. Check the Authorization.

3. Check the Userid or Password entering is correct or not.

4. Delete Cookies, Cache from internet Explorer.

5. Open Internet Explorer > Go to Options > Advanced > Reset

6. Install and Run IE Plugin.

Hope that works for you.

Regards

Av7eN

Not applicable

Re: qlikview access point loading content issue

Hi,

I am running in Chrome assigned user cal also Still am facing the same issue.

Thanks,

Rao.

ashfaq_haseeb
Not applicable

Re: qlikview access point loading content issue

Hi,

Check if this helps

http://community.qlik.com/message/183414#183414

Regards

ASHFAQ

joffremota
Not applicable

Re: qlikview access point loading content issue

Hello raoqliktech.

Have you fixed this issue? I've got the same problem.

Regards,

Joffre Mota

saumyashah90
Not applicable

Re: qlikview access point loading content issue

You need to check thiese things:

1. Check the Authorization.For that check Section Access

2.Uncheck Strict Exclusion

1.png

3. Check the Userid or Password entering is correct or not.

4. Delete Cookies, Cache from internet Explorer.

5. Open Internet Explorer > Go to Options > Advanced > Reset

6. Install and Run IE Plugin.Even if you use chrome you will need plugins

shaan007
Not applicable

Re: qlikview access point loading content issue

Add the URL to Local Internet security>  IE- Tool-> Security ->Local Intranet -> site...->Add