Qlik Community

QlikView Integration

Discussion Board for collaboration on QlikView Integration.

oscmandino
New Contributor II

IE PlugIn not working

Hi guys!

I have a customer reporting problems with IE Plugin.

The user is the only one having this issue in the organization.

Reported problem: the user gets this screen and then IE gets locked.

Problema.PNG

The IE version is:

Version IE.PNG

and this is the Plugin version:

Plugin Version.PNG

Any help will be appreciated.

1 Solution

Accepted Solutions
oscmandino
New Contributor II

Re: IE PlugIn not working

Just for the record.. after many and many windows updates (restart included) it works again.

Unfortunatly I can't point at one update as the good one.

Thank you all guys for your help!

4 Replies
tajmohamed30
Contributor III

Re: IE PlugIn not working

have you tried downgrade Internet Explorer to version 9

oscmandino
New Contributor II

Re: IE PlugIn not working

Hi Taj, thank you for your response. No, I have not done the downgrade. Everyone are using IE 11 and it's working fine. I think it may be something related to that user's PC configuration.

chaiperi
Contributor III

Re: IE PlugIn not working

Looks like user using directly dashboard link.Try going to access point  and then open dashboard and also try changing preferred client from IE to Full Browser or vice versa in Access Point Favorites &Profile

oscmandino
New Contributor II

Re: IE PlugIn not working

Just for the record.. after many and many windows updates (restart included) it works again.

Unfortunatly I can't point at one update as the good one.

Thank you all guys for your help!

Community Browser