Qlik Community

QlikView Integration

Discussion Board for collaboration on QlikView Integration.

Announcements
QlikView Fans! We’d love to hear from you.
Share your QlikView feedback with the product team… Click here to participate in our 5-minute survey.
Rules, plus terms and conditions, can be found here.
Not applicable

Problems with registring QV-OCX in Visual Studio 2010 SP1

Hi,

I'm having issues registring the QlikView 10 - OCX for Visual Studio 2010 (Service Pack 1 is installed).

When I try to drag the QlikOCX Control into my form I get the following message:

"Failed to import the ActiveX control. Please ensure it is properly registered."

It seems, that the refernce "QxQlikOCXLib" didn't load. But i've got no clue about what the reason could be...

The whole problem kinda confuses me, because the OCX actually seems to be registred correctly since it works perfectly with Delphi...

I would be grateful if somebody had a solution for this.

regards

Torsten

Tags (2)
2 Replies
Not applicable

Problems with registring QV-OCX in Visual Studio 2010 SP1

Hi,

HAd the same issue. See http://community.qlik.com/thread/31217

Let me know if not ok,

Regards,

Not applicable

Problems with registring QV-OCX in Visual Studio 2010 SP1

Hi All,

I have this problem and I registered the ocx but when I drag the QV control to my form, I recive this error :

failed to import the activex control.Please ensure it is properly registered.

is there any body help me PLEASE.

Community Browser