Qlik Community

QlikView Layout & Visualizations

Discussion Board for collaboration on QlikView Layout & Visualizations.

Not applicable

Borders not displaying correctly in web?

When I uploaded my file to the web (or view it in web mode), I noticed that borders on some of my menus aren't displaying properly and are losing the lower border.  Has anyone else had this happen or know what causes it?    I thought maybe objects were overlapping, so I moved one of them very far out of the way and still had the same issue.  Attaching a picture below to show what I mean.

Tags (1)
1 Solution

Accepted Solutions
Not applicable

Re: Borders not displaying correctly in web?

All - figured it out.  It's the horizontal scroll bar that causes the bottom border to disappear.  When suppressed, there is no more issue.  Kind of annoying that QV cannot display a lower border in web mode, but whatever...

7 Replies
sasikanth
Valued Contributor III

Re: Borders not displaying correctly in web?

hi

From the above picture i think the objects are overlapping ,

try to keep some more distnace  and check once ,

let me know if that will also not work

Re: Borders not displaying correctly in web?

Hi

Ajax client will not have all the capabilities/feature then that of desktop.The only way is to check your applications in WebView mode in your desktop and adjust elements accordingly.

Regards

ASHFAQ

Not applicable

Re: Borders not displaying correctly in web?

Hi Sasikanth -

I originally thought that too, but I moved one of the objects way out to the side where there wasn't anything to overlap with and still had the same problem.

sasikanth
Valued Contributor III

Re: Borders not displaying correctly in web?

HI

Objects have any shadow ?, because this will not work in AJAX

Not applicable

Re: Borders not displaying correctly in web?

No shadow, but border width of 1pt.

sasikanth
Valued Contributor III

Re: Borders not displaying correctly in web?

if possible can you please post that file,

that will be easy for us to detect the problem,

Not applicable

Re: Borders not displaying correctly in web?

All - figured it out.  It's the horizontal scroll bar that causes the bottom border to disappear.  When suppressed, there is no more issue.  Kind of annoying that QV cannot display a lower border in web mode, but whatever...

Community Browser