Qlik Community

QlikView Management

Discussion Board for collaboration on QlikView Management.

sorin
New Contributor II

Clustering Issues

hi ,

I have an issue on clustering.

We have 2 QVS and 1 AccessPoint . The QMS is installed on AccessPoint .

the problem is that we encounter if we stop first  QVS server
from cluster the custer stops working.

13 Replies
sorin
New Contributor II

Re: Clustering Issues

let me clarify "if we stop the fist server in cluster the cluster stops working.

the behaviour is like this: if we stop the fist server from cluster :

1.  if I try to access qlikview from web (like http://hostname/qlikview ) the cluster still work,

2. if I try to aceess from qlikview desktop the cluster is not working ,

3. if I try to aceess from qlikview desktop the node that is up , client work fine .

Arjunarao
Honored Contributor II

Re: Clustering Issues

Hi sorin,

You question is not clear.Can explain in details.

sorin
New Contributor II

Re: Clustering Issues

why my cluster is working on web and is not working on desktop ?

Arjunarao
Honored Contributor II

Re: Clustering Issues

Hi Can you share the error screen?

sorin
New Contributor II

Re: Clustering Issues

Screenshot from 2015-06-24 10:28:00.png

sorin
New Contributor II

Re: Clustering Issues

sorry I attashed the wrong image

sorin
New Contributor II

Re: Clustering Issues

Screenshot from 2015-06-24 10:31:36.png

Arjunarao
Honored Contributor II

Re: Clustering Issues

Hi ,

This is seems security issue.

Did you try with Admin user?

sorin
New Contributor II

Re: Clustering Issues

message above is when only the service is stopped and machine is still running

Community Browser