Qlik Community

QlikView Management

Discussion Board for collaboration on QlikView Management.

Not applicable

Duplicate qvws displayed in access point

Hi,

Just wondering if anyone has run across this and a potential solution.

All the documents in our access point are being displayed twice, even though there is only one copy of the actual document on the server.

I have:

1. Restarted the services. -  no luck.

2. Restarted the server. - no luck.

3. Stopped all QV services, deleted the .meta & .shared files, started the services, and re-created the .meta,.shared files (for only one qvw) - no luck.

Additional info:

When looking at the web server log, the xml returned from a request contains the duplicates.  That is to say for each authorised qvw there are two DocEntry elements.

The setup is a plain install using the included web server. QV version is QV10 SR2.

Thanks for any advice.

4 Replies
stephen-a_redmo
Valued Contributor II

Duplicate qvws displayed in access point

Hi,

I have seen this but only where I accidentally had a sub-folder of the main folder that contained backup copies.  It could also be caused by mounting the same folder twice, e.g. your default folder is something like "C:\ProgramData\QlikTech\Documents" and then you add a mounted folder to the same path.

Regards,

Stephen

Duplicate qvws displayed in access point

Hey,

You should try Stephen's suggestion and check if your mounted folders in the QlikView Server setup isn't pointing at a folder thats located in the Root folder.

/Sonja

QT Support. LUND

Sonja Bauernfeind
Senior Technical Support Engineer and Knowledge Centered Support Gremlin


To help users find verified answers, please don't forget to mark a correct resolution or answer to your problem or question as correct.
Not applicable

Duplicate qvws displayed in access point

Hi,

Thanks ever so much for the suggestions!! 

In fact, it pointed me in the correct solution.

For some reason the mounted folders were set as browsable. Disabling this setting has eliminated the duplication.

stephen-a_redmo
Valued Contributor II

Duplicate qvws displayed in access point

Hi,

You shouldn't have a mount, browseable or otherwise, pointing to the default server folder.


Regards,

Stephen

Community Browser