Qlik Community

QlikView Management

Discussion Board for collaboration on QlikView Management.

Not applicable

In IE (9), we get the message at the bottom of the page” for https


 

Hi All,

We have qlikview accesspint as HTTPS site and using qv11 sr2 latest.

In IE (9), we get the message at the bottom of the page”
“Only secure content is displayed. What’s the risk? [Show all content]”.

When the button is clicked, it closes the lightbox-ish control that's open and returns to the page it was overlaid on.

Does anyone know how to avoid this in IE?

Thanks in advance!

Regards,

Arunesh

3 Replies
Employee
Employee

Re: In IE (9), we get the message at the bottom of the page” for https

Can you post a screen shot of the error?

Are you using the plugin?

Bill

Not applicable

Re: In IE (9), we get the message at the bottom of the page” for https

Hi Bill,

Thanks for your respons, attached scrren after clicking on report in access point , getting attached dialog in bottom of IE. When I click the 'show content', it is showing page not found.

I am using QV11 plugin.

Regards,

Arunesh Kumar

Employee
Employee

Re: In IE (9), we get the message at the bottom of the page” for https

Arunesh,

Thanks, that tells me what your problem is. What is happening is when IE is trying to run the plugin and switch to port 4747 IE warns you.

To correct this you will need to go to C:\Program Files\QlikView\Server\QlikViewClients\QlikViewPlugin

you will see the document opendoc.htm rename this so you can keep it. Next rename the file opendoc_fix.thm to opendoc.htm. Restart the web server or do an iisreset and you should be good to go.

Bill

Community Browser