Qlik Community

QlikView Management

Discussion Board for collaboration on QlikView Management.

muthukumarbalu
New Contributor III

No Connection issues after QVW reload

Hello experts,

I am facing no connection issues in QlikView access point after scheduled reload or manually reload of QVW file. Once the QV service is restarted the file is able to launch in a browser. Til then it is showing No connection as below screenshot.

Seeking your kind advice on above to fix the issue permanently. Thanks in advance.

Best Regards,

Muthukumar Balu

1 Solution

Accepted Solutions
muthukumarbalu
New Contributor III

Re: No Connection issues after QVW reload

Hello,

Thanks for your reply. First of all we have fixed the above connection issue.

Root cause: One of QVW reload has created multiple looping

Solution: Identified the loops and fixed it by Qualifying the columns.

View solution in original post

3 Replies

Re: No Connection issues after QVW reload

Check the memory and cpu behaviour of your server right after such a reload. Any one exceeding expected top levels? For example, a CPU that moves towards 100% load can cause the QVS to drop connections.

BTW we can't fix an issue when we don't have the slightest idea about what causes it...

muthukumarbalu
New Contributor III

Re: No Connection issues after QVW reload

Hello,

Thanks for your reply. First of all we have fixed the above connection issue.

Root cause: One of QVW reload has created multiple looping

Solution: Identified the loops and fixed it by Qualifying the columns.

View solution in original post

Re: No Connection issues after QVW reload

Then why didn't you close your thread?

You can still do so now by marking your own answer as correct. That way, other community members can see that your issue has been resolved and you don't need any further feedback.

Thanks.