Qlik Community

QlikView Publisher

Discussion Board for collaboration on QlikView Publisher.

Announcements

Breathe easy -- you now have more time to plan your next steps with Qlik!
QlikView 11.2 Extended Support is now valid through December 31, 2020. Click here for more information.

Not applicable

Access Point problems after upgrade

Hello,

I just upgraded our server to version 10. All the services are running OK. The Publisher was upgraded OK because I can see all of our tasks and all the settings seems to have been migrated correctly.

I can access Access Point, but there are no documents displayed and nothing even shows under Categories, Preferred Client or the "Logged In as" part.

We are using IIS as web server.

Are there some settings that need to be changed after an upgrade? Any ideas as to why this might be happening?

Thanks, Maria

Tags (2)
1 Solution

Accepted Solutions
Not applicable

Access Point problems after upgrade

Do the documents show up under "User Documents" in the QlikView Management Console? If not, check the "Folders" under "QlikView Server Settings" and make sure the .qvw files that you're trying to access are within one of those directories.

5 Replies
Not applicable

Access Point problems after upgrade

Do the documents show up under "User Documents" in the QlikView Management Console? If not, check the "Folders" under "QlikView Server Settings" and make sure the .qvw files that you're trying to access are within one of those directories.

Not applicable

Access Point problems after upgrade

Yes, the documents show under User Documents and they are in the folders that are specified under Qlikview Server settings.

Not applicable

AW:Access Point problems after upgrade

Hello Maria,

apart from the QVS10 Upgrade i had the same problem with access point and solved it by allowing cookies in the settings of the client browser.

may be that helps

Ruediger

Support
Support

Access Point problems after upgrade

Hi Maria,

The nice thing about version 10 it does all the setup in IIS for you, not like version 9. I would check the security tab under server to make sure that prohibit anonymous is checked. Also, a screen shot would help.

Bill - Designated Support Engineer at Qlik
If a post helps to resolve your issue, please mark the appropriate replies as CORRECT.
suniljain
Not applicable

Access Point problems after upgrade

Dear Maria,

After updrading to QV 10. you also have to upgrade IE plugin installed at client place.

Regards

Sunil