Qlik Community

QlikView Publisher

Discussion Board for collaboration on QlikView Publisher.

nihhalmca
Valued Contributor II

AccessPoint Issue

Hi All,

There is no year 2015, however if select 2014 then 2015 showing in list box. This is happening particular region persons rest of all users not facing any issue. More ever development side also fine.

Please find the attachment.

can you share any suggestions to resolve issue.

Thanks,

Nihhal.

1 Solution

Accepted Solutions
nihhalmca
Valued Contributor II

Re: AccessPoint Issue

Thank you all. It has been resolved.

19 Replies
Not applicable

Re: AccessPoint Issue

Can you please upload the image again? it is not visible.

MVP
MVP

Re: AccessPoint Issue

Hi,

Check the year field for 2015 in the Qlikview file, I think you have the data for 2015 for that region.  If you share the file it would be easier to debug.

Regards,

Jagan.

Not applicable

Re: AccessPoint Issue

Please post the image

nihhalmca
Valued Contributor II

Re: AccessPoint Issue

Data is there for 2015 janan.

I am suspecting it is distribution issue.

nihhalmca
Valued Contributor II

Re: AccessPoint Issue

They able to click 2015 & able to see data as well.

Issue is 2015 is not appear in list box.

Regards,

Nihhal.

MVP
MVP

Re: AccessPoint Issue

Hi,

Check both the fields are same?   May be you are using different fields?

Regards,

Jagan.

nihhalmca
Valued Contributor II

Re: AccessPoint Issue

No Same fields only. It's working for all except one user.

simsondevadoss
Contributor III

Re: AccessPoint Issue

Ask them to clear the browser cache and try again.

timanshu
Contributor III

Re: AccessPoint Issue

Hi Nihhal,

share some screenshots for that.

check if changing different timezone for that user changes list box selection or not.

try also clearing browser cache at user end

Community Browser