Qlik Community

QlikView Publisher

Discussion Board for collaboration on QlikView Publisher.

Announcements
QlikView Fans! We’d love to hear from you.
Share your QlikView feedback with the product team… Click here to participate in our 5-minute survey.
Rules, plus terms and conditions, can be found here.
gainkarthi
Valued Contributor

AccessPointSettings.aspx is not found during sso settings

Hi,

We are setting up SINGLE SIGN-ON (SSO) INFRASTRUCTURE using Qlikview 11. During the processI could not find the AccessPointSettings.aspx to replace new URL.

I am referring Qlikview 10 Accesspoint SSO.PDF document for this activity.

Please help us to replace correct URL.

Note: I could not find the respective aspx page (AccessPointSettings.aspx) in QlikViewAjax folder. Is there any changes for Qlikview11's SSO setup?

Regards,

Karthi

1 Solution

Accepted Solutions
danielrozental
Honored Contributor II

Re: AccessPointSettings.aspx is not found during sso settings

There is no AccessPointSettings.aspx in QV11 anymore, please check the qlikview server reference.

2 Replies
Not applicable

Re: AccessPointSettings.aspx is not found during sso settings

Hi,

We have the same issue with QVS11 SR2.

The AccessPointSettings.aspx seems to be missing in C:\Program Files\QlikView\Server\QlikViewClients\QlikViewAjax

Any solution?

BEst regards

JL

danielrozental
Honored Contributor II

Re: AccessPointSettings.aspx is not found during sso settings

There is no AccessPointSettings.aspx in QV11 anymore, please check the qlikview server reference.

Community Browser