Qlik Community

QlikView Publisher

Discussion Board for collaboration on QlikView Publisher.

gainkarthi
Valued Contributor

Applications are not displayed when using sso

SSO is successful with webticketing and able to see the accesspoint with passed username. But i dont see any documents authorized to him.

Please help.

1 Solution

Accepted Solutions
gainkarthi
Valued Contributor

Re: Applications are not displayed when using sso

Hi Bill,

Thanks for the reply. I figured out the issue.

When i give username with out domain name it's not giving me the document.

But giving along with the domain name i am getting the documents listed.

8 Replies
Employee
Employee

Re: Applications are not displayed when using sso

Are you in DMS mode? Do you have documents assigned to him there?

Bill

gainkarthi
Valued Contributor

Re: Applications are not displayed when using sso

Yes I am in DMS Mode only and documents are assigned to the user.

Employee
Employee

Re: Applications are not displayed when using sso

If you are using headers this document will help you test to make sure QVS is setup correctly.

Bill

gainkarthi
Valued Contributor

Re: Applications are not displayed when using sso

Hi Bill,

Thanks for the reply. I figured out the issue.

When i give username with out domain name it's not giving me the document.

But giving along with the domain name i am getting the documents listed.

gainkarthi
Valued Contributor

Re: Applications are not displayed when using sso

But not sure why my id with out domain is getting resolved.

Any idea ?

Employee
Employee

Re: Applications are not displayed when using sso

If you are using headers you can try adding that your domain prefix in the "prefix" area. See the below:

bb.png

Bill

gainkarthi
Valued Contributor

Re: Applications are not displayed when using sso

Bill,

Web ticketing is working perfectly.

But when i use my id alone say "215003" it's giving my name but not files listed. But when i user id with domain name (Domainname\215003), it get all my authorized files listed.

What is cause?

gainkarthi
Valued Contributor

Re: Applications are not displayed when using sso

Header method is working fine with Fiddler . Do you have example (.net, java or html ) pages to test this?.

Regards,

Karthi

Community Browser