Qlik Community

QlikView Publisher

Discussion Board for collaboration on QlikView Publisher.

Announcements

Breathe easy -- you now have more time to plan your next steps with Qlik!
QlikView 11.2 Extended Support is now valid through December 31, 2020. Click here for more information.

Not applicable

Images not visible after publishing with QMC

Hi,

I have a strange problem after publishing my app with the QMC:

I created two QVW:

A) one for loading the data (without any frontend) and

B) one for the frontend containing some images (e.g. for the header or as background images)

App A will be included in B with Binary Load.

Besides the two QVWs I created two tasks with the QMC:

1. One for reloading the data from a database (into app A) and

2. one for publishing data and frontend (app B).

The problem is now:

After publishing app B all images (header, background) are lost. Only textfields, tables, graphs or filter boxes are visible in the browser. The app works. All necessary data is included. But without the images it looks a little bit nacked ;-)

When I open the source document of app B in the QlikView IDE everything is fine. All images are visible.

Does anyone had the same problem?

Thanks in advance for your help.

Best regards

Dan

1 Solution

Accepted Solutions
ashfaq_haseeb
Not applicable

Re: Images not visible after publishing with QMC

Is your Document name contain any brackets,

If yes then this is bug and fixed in sr9.

68555 Image disappear when publishing the report if I use brackets in the doc name.

Try by removing brackets from application name or upgrade to sr9.

Let me know if tat worked.

Regards

ASHFAQ

7 Replies
ashfaq_haseeb
Not applicable

Re: Images not visible after publishing with QMC

Hi,

Can you tell what version of Qlik you use with complete built number.

Regards

ASHFAQ

Not applicable

Re: Images not visible after publishing with QMC

Hi Ashfaq,

I am using Version 11.20.12577.0 SR8 64-bit Edition (x64).

Hope this helps.

Best Regards

Dan

Not applicable

Re: Images not visible after publishing with QMC

The QlikView Management Console is Version 11.20 SR 5 (build 12235).

ashfaq_haseeb
Not applicable

Re: Images not visible after publishing with QMC

Is your Document name contain any brackets,

If yes then this is bug and fixed in sr9.

68555 Image disappear when publishing the report if I use brackets in the doc name.

Try by removing brackets from application name or upgrade to sr9.

Let me know if tat worked.

Regards

ASHFAQ

ashfaq_haseeb
Not applicable

Re: Images not visible after publishing with QMC

Hi,

Its good practice to have Client and Server as same version.

If not you see some incompatibilities like this.

Regards

ASHFAQ

Not applicable

Re: Images not visible after publishing with QMC

That was exactly my point. I removed the brackets from the QVWs name. Then I re-published. Now all images appear in the browser.

Thanks a lot.

Best regards

Dan

ashfaq_haseeb
Not applicable

Re: Images not visible after publishing with QMC

Welcome