Qlik Community

QlikView Publisher

Discussion Board for collaboration on QlikView Publisher.

Announcements
QlikView Fans! We’d love to hear from you.
Share your QlikView feedback with the product team… Click here to participate in our 5-minute survey.
Rules, plus terms and conditions, can be found here.
bindu_apte
Contributor III

Section Access is not working after publishing

Hi,

We have put section access in one of the application, but its not showing on access point.

Section access is applied on one xcel sheet.

Section Access;
LOAD ACCESS,
    "GROUP",
     NTNAME;
   
SQL SELECT*
FROM MgdServ."db_owner".ACCESS
where APPNAME = 'ALLAPPS' or APPNAME ='ServiceNxt Analytics.qvw';

Section Application;

//--------------GROUP-----------------------
Directory;
LOAD GROUP,
[Home],
[IM - SI],
[IM-SLA],
[IM - Backlog],
[IM - SLA - EW],
[IM - Backlog Tower],
[IM-SLA Breach],
[SR -  SI],
[SR - Backlog],
[SR- SLA - EW],
[SR-SLA],
[SR-SLA Breach],
[I-SLA] ,
[I-SLA Tab],
[SR -Backlog Tower]  ,
[CI - CSAT-INT] ,
[CI - CSAT] ,
[CM - SI] ,
Reports,
Trends,
[SD- SI] ,
[Filters]
    
FROM
D:\Qlikview\Application\ServiceNxt_Security.xlsx
(ooxml, embedded labels, table is Group);

//--------------********-----------------------
//----------USERS----------
Star is *;
LOAD NTNAME,
Upper(Trim(AMSPRGID)) as [AMSPRGID];

//----------USERS----------
LOAD
AMSPRGID,
    NTNAME;
    SQL SELECT*
FROM MgdServ."db_owner".USERS;
//-------------------------

Published the application on QMC, but getting an error "failed to load application". Hence please help on this...

Please let me know the exact procedure as well regarding how to deploy qvw which is having section access.

Regards,

Bindu Apte

2 Replies
Not applicable

Re: Section Access is not working after publishing

Hi,

Have you included the account running the QlikView services in the section access?

bindu_apte
Contributor III

Re: Section Access is not working after publishing

Yes..we have included the account running the qlikview services n section access.

Community Browser