Qlik Community

QlikView Publisher

Discussion Board for collaboration on QlikView Publisher.

Announcements
QlikView Fans! We’d love to hear from you.
Share your QlikView feedback with the product team… Click here to participate in our 5-minute survey.
Rules, plus terms and conditions, can be found here.
aapurva09
Contributor

Unable to open QVW in Access Point, it shows blank page with Loading

Hi Everyone,

The problem I am experiancing with a user is that he is not able to open Qlikview document via Access Point or a direct link to the document in AJAX view

. He gets the thumbnail in Access Point for the document and once he clicks on 'Full Browser' option, he gets a blank page with Loading on the right.

Attached is the screenshot for the same.

Some details related to the Document are:

  • No security applied on the document.
  • Qlikview version used is 11.2 SR4
  • No IE plugin installed on the user's system as we are using AJAX view, so there is only 'Full Browser' option available to open Access Point.
  • In the same domain other users are able to open the same document.
  • He tried to open other test document also but still gets the same error.

Please suggest.

Thanks

Apurva

3 Replies
krishna_2644
Valued Contributor III

Re: Unable to open QVW in Access Point, it shows blanck page with Loading

Its blank because,the accespoint is still trying to connect to the server via QMC config.(Theres a small revolving wheel at far right top corner).

Try to restart the server once.That may fix the problem.

aapurva09
Contributor

Re: Unable to open QVW in Access Point, it shows blank page with Loading

HI Krishna,

Other users are able to open the document, this issue is with only one user.

neetha_p
Honored Contributor

Re: Unable to open QVW in Access Point, it shows blank page with Loading

Hi Apurva Jha,

Follow below link:

Qlikview

still no solution contact qliktech support

Community Browser