Qlik Community

QlikView Publisher

Discussion Board for collaboration on QlikView Publisher.

chauhans85
Esteemed Contributor

section access code not working on publisher

Below code causes schedule to fail

Section Access;

LOAD Upper(ACCESS) as ACCESS,

    upper(NTNAME) as NTNAME,

  upper( LEVEL) as LEVEL

  From

[Path.xls]

Section Application;

without this code application work fine.

i have two machine .one without publisher and second with.

on first Machine application with section access working peroperly.even schule task running properly.

but on the other machine its not working.

i have also tried section access for service account and make Level as Blank but its not working.

Please suggest a solution?

9 Replies

Re: section access code not working on publisher

What does it mean "not work?"

You cannot open the application or  only section access is not applied? If the second verify that on the machine the NTUser is recognized (the computer is in the domain?)

Not applicable

Re: section access code not working on publisher

Try reloading from that second machine manually, to see what what error it is throwing.

If it works fine from 1 but not 2 then it sounds like the NTNAME for machine 2 may be missing/mistyped

Joe

chauhans85
Esteemed Contributor

Re: section access code not working on publisher

Thanks

mannually its working from both machine but using schedule its not working from second machine

chauhans85
Esteemed Contributor

Re: section access code not working on publisher

Thanks

i can open reload but using publisher tasks application not even opening. as there is no document log generating

for this.

Not applicable

Re: section access code not working on publisher

and machine 2 is the one with publisher? Have a look at the distribution service and make sure the user running that is in your section access list and set to admin access

Employee
Employee

Re: section access code not working on publisher

To start reduce your section access to the basic using only access and NTNAME. You need to make sure the Service Account that is running the services is in section access as Administrator.

Bill

nareshguntur
Valued Contributor

Re: section access code not working on publisher

Hi Chauhan,

As Bill says, you need to make sure the service account(the account on which QlikView Distribution Service is running) should also be a part of the NTNAME.

Cheers,

Naresh

Not applicable

Re: section access code not working on publisher

Is NTNAME part of your service account. Please add it in your section access. IT should work.

Thanks!

simondachstr
Valued Contributor III

Re: section access code not working on publisher

Are you using publisher to distribute the file once reloaded to machine 2?

What Section Access settings do you have? Initial Data Reduction Based on Section Access? Strict Exclusion?

Community Browser