Qlik Community

QlikView Scripting

Discussion Board for collaboration on QlikView Scripting.

Announcements

Breathe easy -- you now have more time to plan your next steps with Qlik!
QlikView 11.2 Extended Support is now valid through December 31, 2020. Click here for more information.

Not applicable

Can anyone provide me some step-by-step instruction for loading a sharepoint list into Qkilview?

Afternoon all,

I need some basic how-toos into loading a SharePoint list into a Qlikview document. I found an article on this but I need something a little more basic and step-by-step.

Any help out there?

Steve

4 Replies

Re: Can anyone provide me some step-by-step instruction for loading a sharepoint list into Qkilview?

Not applicable

Re: Can anyone provide me some step-by-step instruction for loading a sharepoint list into Qkilview?

I have already read these. I need something more basic and step-by step such as the steps required to add the info in the RPC call section to the script.

Steve

The Promontory Help-Desk

Promontory Interfinancial Network, LLC

1515 North Courthouse Road, Suite 1200

Arlington, VA 22201-2909

866.776.6426, ext. 3450 (Telephone)

703.292.3451 (Fax)

helpdesk@promnetwork.com<mailto:helpdesk@promnetwork.com>

Re: Can anyone provide me some step-by-step instruction for loading a sharepoint list into Qkilview?

Hi

May be this help

http://community.qlik.com/message/272553#272553

I think some other well known about RPC call section can help you.

Not applicable

Re: Can anyone provide me some step-by-step instruction for loading a sharepoint list into Qkilview?

Thank you!

That article put things in perspective for ma and I was able to get the site to load. However, I am having trouble with some other elements of the script erroring out.

The script loads in t5hree sections

· Attributes

· Rows

· Schema

There are lines in Attributes and Schema that error out. These lines are Bracketed. If I comment them out, the script executes and the data loads. Here is the script as it initially loads:

// Start of LOAD statements

AttributeType:

LOAD name,

rs:name,

rs:number,

as dt:type,

as dt:maxLength,

%Key_xml_98C49F546A18E856 // Key to parent table: xml

FROM (XmlSimple, Table is );

row:

LOAD ows_LinkTitle,

ows_QID,

ows_Assigned_x0020_team,

ows_Internal_x0020_Status,

ows_IP,

ows_DNS,

ows_OS,

ows_Severity,

ows_First_x0020_Detected,

ows_Last_x0020_Detected,

ows_Bugtraq_x0020_ID,

ows_ContentType,

ows_Created,

ows_CVE_x0020_ID,

ows_Impact,

ows_IP_x0020_Status,

ows_PCI_x0020_Vuln,

ows_Results,

ows_Solution,

ows_Threat,

ows_Times_x0020_Detected,

ows_Tracking_x0020_Method,

ows_Transfer,

ows_Type1,

ows_Vendor_x0020_Reference,

ows__UIVersionString,

ows_Vuln_x0020_Status,

ows_Date_x0020_Closed,

ows_Created_x0020__x002f__x0020_Upda,

ows_FQDN,

ows_NetBIOS,

ows_Port,

ows_Protocol,

ows_SSL,

%Key_xml_98C49F546A18E856 // Key to parent table: xml

FROM (XmlSimple, Table is );

xml:

LOAD xmlns:s,

xmlns:dt,

xmlns:rs,

xmlns:z,

as id,

as ,

as content,

as rs:CommandTimeout,

%Key_xml_98C49F546A18E856 // Key for this table: xml

FROM (XmlSimple, Table is );

// End of LOAD statements

If I comment out the highlighted sections, it loads OK. Can you give me an idea as to what is happening here?

Also, as an aside, is there an easy way to get the rows to use the “Display” name rather than the actual column name?

Thanks much,

Steve

The Promontory Help-Desk

Promontory Interfinancial Network, LLC

1515 North Courthouse Road, Suite 1200

Arlington, VA 22201-2909

866.776.6426, ext. 3450 (Telephone)

703.292.3451 (Fax)

helpdesk@promnetwork.com<mailto:helpdesk@promnetwork.com>