Qlik Community

QlikView Scripting

Discussion Board for collaboration on QlikView Scripting.

Not applicable

Field data from AS/400 is wrongly read

When I use ODBC to read data from AS/400 is makes an error when reading the field 'itemgroup'.

Before I updatede QV to a new version it worked perfect and now QV only import the two last numbers in stead of four?! (its a text-field) When I use Access I can see, that this application CAN read the data correct. And when I try to use the Select-guide, it makes an error in QVconnect 10. I don't understand this error? What i happening?

1 Solution

Accepted Solutions
Not applicable

Field data from AS/400 is wrongly read

Hi Jason, I have posted it the at beta-forum now. http://beta.qlik.com/f/16/p/173/544.aspx#544

5 Replies
Not applicable

Field data from AS/400 is wrongly read

Rasmus,

I see in your post you're talking about "QVconnect10"...if you are using a beta version of QlikView 10, you should post your questions and issues over on the QlikView 10 Beta community at http://beta.qlik.com/

Not applicable

Field data from AS/400 is wrongly read

Hi Jason, I have posted it the at beta-forum now. http://beta.qlik.com/f/16/p/173/544.aspx#544

Not applicable

Field data from AS/400 is wrongly read

I believe this is the samme problem as described in betabug 29266.

Not applicable

Field data from AS/400 is wrongly read

yes, i think you are right. As i cannot wait until the bug will be fixed i need the "old" installation back again. How can i download a QV-version 9?

Not applicable

Field data from AS/400 is wrongly read

I found the solution - when I uninstalled, the folder was NOT deleted and there where still files in it. So when I installed version 9 it somehow became version 10 beta...so...after you have uninstalled version 10 beta, you have to delete the folder manually, and then install version 9.

Community Browser