Qlik Community

QlikView Scripting

Discussion Board for collaboration on QlikView Scripting.

Not applicable

InputField error in QV10

Sorry, I'm new in this Community and I'm facing problems working with InputField in QV10. I read a similar post here but it didn't work for me.

I put InputField before and then in the end of the Script and It didn't work.

I have no problems by Reload but I can't put any value at my "InputField Field".

May you help me?

I've tried it in two ways.

The first one, I can't put any value in InputField

The second, If I put any value, it give an error like the image. What I should to do?

1 -

Priorização:

LOAD //Module as %Module,

     //Status as %Status,

     //[by Dept.],

     //[Reported by user],

     Number,

     //Subject,

     //Motivation,

     //[Prioridade Anterior],

     //[Current Responsible],

     Anterior,

     0 as Prioridade,

     RowNo()

  

FROM

[lalalalalalalalalala\Atualização.xlsx]

(ooxml, embedded labels, table is Sheet1);

INPUTFIELD Prioridade;

2 -

INPUTFIELD Prioridade;

Priorização:

LOAD //Module as %Module,

     //Status as %Status,

     //[by Dept.],

     //[Reported by user],

     Number,

     //Subject,

     //Motivation,

     //[Prioridade Anterior],

     //[Current Responsible],

     Anterior,

     0 as Prioridade,

     RowNo()

  

FROM

[lalalalalalalalalalalalalala\Atualização.xlsx]

(ooxml, embedded labels, table is Sheet1);

Error.png

1 Reply
Not applicable

Re: InputField error in QV10

I don't know if it makes sense but I used some filters before and the error didn't occur!

Who can explain?

Community Browser