Qlik Community

QlikView Scripting

Discussion Board for collaboration on QlikView Scripting.

prakash_1981
New Contributor

Issue in Mapping 2 tables and data load

Hi friends,

I am facing following issue.

I have 2 tables.

Table 1 , Table 2.

I am creating a mapping to get a new report view .But i am getting below error. Attached all reference document.Anyone please help me.

Field "Sub Function" not found error.

Also attached the code which i wrote.

Please help me to resolve,any other alternate way to get the desired report also will do.

Thanks

S, Prakash

5 Replies
jwjackso
Contributor III

Re: Issue in Mapping 2 tables and data load

Table1.xlsx does not have the field "Sub Function".  Should this be Table2.xlsx?

Map1:

Mapping Load

[Sub Function],

[Test Stream]

FROM [lib://Bionics/Table1.xlsx]

(ooxml, embedded labels, table is Table2);

Re: Issue in Mapping 2 tables and data load

I think you are loading from Table1, whereas the Sub Function field reside in Table2.xlsx

Capture.PNG

Map1:

Mapping Load

[Sub Function],

[Test Stream]

FROM [lib://Bionics/Table2.xlsx]

(ooxml, embedded labels, table is Table2);

pablolabbe
Valued Contributor II

Re: Issue in Mapping 2 tables and data load

When applicable please mark the appropriate replies as CORRECT. This will help community members and Qlik Employees know which discussions have already been addressed and have a possible known solution. Please mark threads as HELPFUL if the provided solution is helpful to the problem, but does not necessarily solve the indicated problem. You can mark multiple threads as HELPFUL if you feel additional info is useful to others

prakash_1981
New Contributor

Re: Issue in Mapping 2 tables and data load

Hi,

I tried with Table2 also.still facing the same issue.

err.JPG

Re: Issue in Mapping 2 tables and data load

Tab name is Sheet1 vs Table2

Capture.PNG

Community Browser