Qlik Community

QlikView Scripting

Discussion Board for collaboration on QlikView Scripting.

rcandeo
Contributor II

Problems in ScriptBuilder - SAP Connector

I've just installed SAP Connector and I am trying to use the Script Builder. But when I click on Generate Script, it gaves me an error in the VBscript just in the following line:

set x = ActiveDocument.Fields("SetDescriptionLength").GetSelectedValues

The error is: Object required: 'ActiveDocument.Fields(...)'

Someone can help me in this please?

1 Solution

Accepted Solutions
rcandeo
Contributor II

Problems in ScriptBuilder - SAP Connector

My fault. I disabled part of the script and cause this mess.

4 Replies
tabletuner
Contributor III

Problems in ScriptBuilder - SAP Connector

i am not sure but did you allow the macros in your 'currect local security' settings for the scriptbuilder document?

It is turned off if you didnt allow macros to run.

rcandeo
Contributor II

Problems in ScriptBuilder - SAP Connector

My fault. I disabled part of the script and cause this mess.

Not applicable

Re: Problems in ScriptBuilder - SAP Connector

Im having the same issue, which part of the script did you disable?

Thanks

Not applicable

Re: Problems in ScriptBuilder - SAP Connector

Would help if you were a bit more descriptive in what you disabled and how you fixed this issue. The "correct answer" mark is for the community to quickly be able to find the answer to the same issues, not to see that YOU found the answer but didn't share

Community Browser