Qlik Community

QlikView Scripting

Discussion Board for collaboration on QlikView Scripting.

Announcements
QlikView Fans! We’d love to hear from you.
Share your QlikView feedback with the product team… Click here to participate in our 5-minute survey.
Rules, plus terms and conditions, can be found here.
etl_tools
Contributor

QVX_EXECUTE problem

Having trouble writing connector

The docs are saying

Select statement:

1. QlikView sends an execute request (QVX_EXECUTE) and waits for the Connector reply.

The request includes the SQL statement and the name of a data pipe, via which QVX

formatted result should be returned.

2. After executing SQL statement, the Connector sends the reply on the execute command

execution status, e.g. QVX_OK or QVX_TABLE_NOT_FOUND.

3. The Connector starts writing SQL statement result data to the data pipe.

4. QlikView, after receiving QVX_OK reply to the execute request, starts reading data from

the data pipe.

My connector recives QVX_EXECUTE

I send back QVX_OK via commad pipe and connector is immediately teminated before i try to open datapipe ans start writing the data

Tryed this option as well

My connector recives QVX_EXECUTE

Open data pipe < Not able to open it

Write data into data pipe

Send QVX_OK

Does not work either

So what is the proper sequence of events?

Mike

2 Replies
etl_tools
Contributor

QVX_EXECUTE problem

Ignore this I have found what was the problem

Mike

Not applicable

Re: QVX_EXECUTE problem

Mike, am also facing issue. Can u help me solving this..

Community Browser