Qlik Community

QlikView Scripting

Discussion Board for collaboration on QlikView Scripting.

Announcements
QlikView Fans! We’d love to hear from you.
Share your QlikView feedback with the product team… Click here to participate in our 5-minute survey.
Rules, plus terms and conditions, can be found here.
Not applicable

SAP Report Connector - Problem

Hi together,

I have a problem with my SAP Report Connector 5.4.
When I try to get a report out of R/3 it only says:

error loading image

Where's the problem ?

Thanks in advance.
Regards Benjamin

3 Replies
disqr_rm
Valued Contributor III

SAP Report Connector - Problem

HI Benjamin,

I would start with putting Log=1 in the connection string and checking details in the log-file under log folder (c:\docments and settings\all users\...... The path is documented in SAP connector installation document. Also check if there is any system dump caused by your call. There could be many reasons for this error - wrong transports imported, authorization, or simply something wrong in the connection string. Please post back your log details.

Not applicable

SAP Report Connector - Problem

Hi,

Your just have to close this window, delete the connection script. Then reconnect again and try to get a report

suniljain
Honored Contributor

SAP Report Connector - Problem

Pls Check Assigned Role to UserID through which you are extracting data. I got same error during Report Extraction and Then Found then Role was not assigned properly.

Community Browser