Qlik Community

QlikView Scripting

Discussion Board for collaboration on QlikView Scripting.

gidon500
Contributor II

Section Access issue - qlikview

Hi

I have a long table with FAMP filed , that represent manufacturer

   

ACCESSUSERIDPASSWORDFAM
ADMINGD*
USERDDINTEL
USERAADELL
USERBBEPSON

using this table I get access denied  . but when I change to :

   

ACCESSUSERIDPASSWORDFAM
ADMINGD*
ADMINDDINTEL
ADMINAADELL
ADMINBBEPSON

all is OK user D get intel only , A  gets dell only and B gets  EPSON only

G see them all . 

but now they are all admin , which is very bad for me

what am I doing wrong , is there a flag I need to change

thanks for your help

gidon

1 Solution

Accepted Solutions
gidon500
Contributor II

Re: Section Access issue - qlikview

Hi Guys

I have found the problem ,

it seems that in earlier stage of the ERD build

I have used a FIELD name USERID ,

this caused the problem  ,

when loading the data qlik did not advise an error

I have removed the table of users

it is OK

I think the when loading should be an error  on load of data

gidon

4 Replies

Re: Section Access issue - qlikview

IMHO this behavior cannot be explained form the information you provided. We could start guessing for the other details, but it would be more helpful if you could upload a small exampel document that exhibits this behavior. Can you do that?

Best,

Peter

gidon500
Contributor II

Re: Section Access issue - qlikview

ok will try it is big file

Re: Section Access issue - qlikview

You don't have to add any data except for a single Section Application table to which the FAM field can link to.

gidon500
Contributor II

Re: Section Access issue - qlikview

Hi Guys

I have found the problem ,

it seems that in earlier stage of the ERD build

I have used a FIELD name USERID ,

this caused the problem  ,

when loading the data qlik did not advise an error

I have removed the table of users

it is OK

I think the when loading should be an error  on load of data

gidon

Community Browser