Qlik Community

QlikView Scripting

Discussion Board for collaboration on QlikView Scripting.

Announcements

Breathe easy -- you now have more time to plan your next steps with Qlik!
QlikView 11.2 Extended Support is now valid through December 31, 2020. Click here for more information.

Not applicable

Section Access works in Developer, not in Internet Explorer

This is my first time using Section Access.

I have been successful in controlling access to my document for those who access it through QV Developer, but when I distribute it from the server and try to access the document through the Internet Explorer plug-in, it prompts for a username/password and no one can access the document, no matter what they try to put in for the username and password.

What am I doing wrong, and why would the section access apply correctly within the QV Developer environment, but not when opened through IE? I've attached the document for reference.

Tags (1)
3 Replies
Not applicable

Section Access works in Developer, not in Internet Explorer

Hi

You don´t have a Section Access in the script.

Anders

Not applicable

Section Access works in Developer, not in Internet Explorer

Thanks,

I have since gotten this to work.  I had multiple files and must have uploaded the wrong one.  I figure I should reply to close this out.

Thanks for the response.

mov
Esteemed Contributor III

Section Access works in Developer, not in Internet Explorer

I've seen this when QV document is using "strict exclusion".  Unchecking it was enough to fix the problem.

Was it the same with you, or something else?